Romet Kadet 780 - újra úton!

 2010.08.08. 16:45

Ismét úton a Romet!

A karburátor ismételt kipucolása meghozta sikerét. A motor szépen indul, stabil az alapjárata és elég jól húz! :)

Holnap beszerzek egy benzinszűrőt, amely kiküszöbölheti az állandó dugulások problémáját. A kuplung is egy kis beállításra szorulna, mivel behúzott kuplungkarral sem old ki teljesen.

A mai nap a világítást is megvizsgáltuk, az első szépen működik, azonban a hátsót nem sikerült bekötni, illetve ha be van kötve nem lehet leállítani a motort, tehát szívesen fogadunk bármilyen hasznos tanácsot, bekötési ábrát. :)

A kilóméteróra jelenleg nem működik (ahogy a videóban is látszik majd), de a próbakör során Simson-os barátom pontosan 40-el haladt, én mögötte és szépen beértem, tehát 45-50 km/h-val szerintem simán megy.

Készítettünk egy kis videót is, ami lényeges az indítás, első rúgásra, gond nélkül! :)

 

Műszakilag tehát kezd elfogadható állapotba kerülni a motor, bár még apróbb simítások hátra vannak, lassan kezdhetünk gondolkodni a külső felújításon.

További képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://dieselpower.blog.hu/api/trackback/id/tr392207591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása