A tegnapi nap folyamán sikerült megoldani az úszó problémáját, már zár rendesen és még újat sem kellett venni. Viszont a motor indítás után nem sokkal lefullad.

Az úszóházba tehát szépen eljut a benzin, de onnan a hengerbe már nem. Tehát valamelyik fúvóka a karburátorban ismét eldugult, ami önmagában nem egy nagy probléma, mert újra szétszedjük, kitisztítjuk és menni fog.

A hiba oka a tank rozsdásodására vezethető vissza, mivel nyílván onnan kapott valamilyen szennyeződést.

A teendő egyértelmű, ismételten, még alaposabban ki kell tisztítani a tankot, és a benzincsőre egy szűrőt kellene felszerelni.

Minderre pedig előttünk a hétvége! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dieselpower.blog.hu/api/trackback/id/tr102203198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laca84 2010.08.06. 17:56:34

Az egész konstrukció egy rakás sz@r. Már bocs.:) Más porlasztóra szokták kicserélni.:)

Wiss-N · http://dieselpower.blog.hu/ 2010.08.07. 13:24:30

@Laca84: Kedves kommentelő!
Hogy a konstrukció egy rakás szar arról csak annyit, hogy ma délelőtt stabilan 40-el mentem a motorral, van alapjárat, az egyetlen probléma a rozsda, azaz a tank teljes kipucolása.
Gondoltunk rá hogy Simson porlasztót rátennénk, de
ha értesz hozzá tudod hogy a porlasztóban csak az úszó és a szivató ami mozgó alkatrész, ha ezek működnek akkor csak a fuvókák eldugulása lehet a gond, leginkább a tankba került szennyeződés, ez esetben a rozsda miatt.
Építő jellegű kritikát továbbra is várunk!

Laca84 2010.08.09. 22:07:51

@Wiss-N: Bocsi a szarkazmusért....:S Ez a fajta még kevésbé bánt csínján az üzemanyaggal...:D Lényeg dőlt órán,száján....:S inkább az egyel újabb, a kockarbival kellene összehozni.:)korszerűbb egy picivel.:)...:) Simsonéval nehéz összehangolni...vagy talán Nem is lehet mert csak fullad, mert a hengeren is kellene alakítani.:)

Wiss-N · http://dieselpower.blog.hu/ 2010.08.10. 00:28:51

Ezzel a karbis dologgal végül arra jutottunk, hogy marad így ahogy van, most indul szépen. Még valahogy egy benzinszűrőt kell majd rátenni, hogy nehogy szennyeződést kapjon.
A kilométer órát még nem sikerült bekötni,egyelőre e helyét sem találjuk, ha van valami tipped szívesen fogadjuk. :)
A sebességéről azért annyit tudni lehet hogy 40 felett van, talán eléri az 50-et. :)
süti beállítások módosítása